'Zout & Nieuw'

Wij starten 2019 anders dan normaal...

Op zaterdag 5 januari 2019 wordt een nieuwjaarsbijeenkomst gehouden voor alle inwoners en alle leden van verenigingen uit Boekelo, Usselo en Twekkelo. De bijeenkomst zal ‘Zout & Nieuw’ genoemd worden. Het initiatief voor deze bijeenkomst is genomen door:

- Dorpsraad Boekelo

- BSC Unisson

- CV De Soaltkloetn’s

- Boekelose Tennis Club

- Boekelose Ondernemers Vereniging

Zout en Nieuw 2019

Zaterdag 5 januari start het om 20:00 uur bij Café De Buren in Boekelo. Iedereen wordt verwelkomd met een welkomstdrankje. Daarna zal burgemeester Onno van Veldhuizen ons toespreken. Om circa 21:00 uur volgt een humoristisch optreden van de nachtburgemeester van Boekelo, waarna we een feestje bouwen onder aanvoering van Cartoon.

De kosten voor dit event worden dit jaar gedragen door de 5 bovengenoemde partijen (de drank is voor eigen rekening).

We rekenen op een enorme opkomst en verwachten er een geweldige avond van te gaan maken.

Laten we op 5 januari Boekelo, Usselo en Twekkelo verenigen met een geweldige feestavond.

Met vriendelijke groet,

Rik Brinkman