Juni is de Jubileummaand - Boekelose Tennisclub bestaat 50 jaar !

Het kan u bijna niet zijn ontgaan. De Boekelose Tennisclub bestaat dit jaar 50 jaar. Opgericht op 1 april 1968, de eerste ballen werden bij Bad Boekelo over het net geslagen. De jubileumcommissie heeft voor iedereen een zeer gevarieerd programma samengesteld om dit heuglijke feit te vieren.

Wij starten op donderdag 7 juni met de receptie van 18.00-20.00 uur. Hiervoor is iedereen uitgenodigd. Persoonlijke uitnodigingen zijn gestuurd naar ereleden, leden van verdienste, oud voorzitters, sponsoren, omwonenden, andere verenigingen in Boekelo en omgeving en overheidsinstanties.

Om verstanden te voorkomen: iedereen die de BTC een warm hart toe draagt is welkom op de receptie.

Aansluitend vindt een demonstratietraining plaats onder leiding van oud Boekeloër Robert-Jan Luttikhuis, de huidige hoofdtrainer van Amstelpark. De demonstratie wordt gegeven door Justin Eleveld, Tom Farquharson, Donnaroza Gouvernante en Bo Luttikhuis. Ook deze training is voor iedereen toegankelijk.

Op zaterdag 9 juni bieden wij 's middag de jeugd uit Boekelo en Usselo een Zeskamp aan van 14.00-17.00 uur met o.a. een 17 meter lange Stormbaan.

Wij sluiten de zaterdag af met live muziek van Cartoon op de feestavond voor alle leden met hun partners. Het feest begint om 20.00 uur.

Alle festiviteiten vinden plaats op ons tennispark.

» Nieuws archief