Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De Boekelose Tennisclub hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar leden. Daarom zijn wij achter de schermen druk bezig met het door de KNLTB beschikbaar gestelde AVG-programma. Aan de hand van dat programma worden de juiste stappen gezet om de risico's te kunnen definieren en de nodige maatregelen te nemen om de persoonsgegevens nog beter te beschermen. Van de KNLTB en Visual Reality hebben wij al de zogenaamde verwerkersovereenkomst. Daarin staan hoe zij met de persoonsgegevens omgaan. Aan de KNLTB geven wij de persoonsgegevens van de leden door en Visual Reality levert de software voor onze website en voor de Open KNLTB toernooien.

Een van de uitkomsten van het AVG-programma is de nieuwe privacy policy, deze zullen wij op korte termijn op de website publiceren.

Zodra wij het AVG certificaat binnen hebben zullen wij u daarvan op de hoogte brengen. Mocht u ondertussen vragen hebben, dan kunt u die sturen naar secretariaat@boekelosetennisclub.nl.

» Nieuws archief